Smart Tokens Investment Business

Wij bieden gebruikers, ontwikkelaars en startups innovatieve blockchain-technologieën.
We willen een volledig ecosysteem van gekoppelde ketens en een virtueel spinnenweb creëren met eindeloze gebruiksgevallen die uiterst flexibel, aanpasbaar en schaalbaar zijn.
Wij bieden een beveiligd platform dat is ontworpen voor massale acceptatie en dat de diensten levert die consumenten willen en die ontwikkelaars nodig hebben.

Financiële betalingen
Bedrijven in financiële dienstverlening kunnen gebruiken maken van directe betalingen en transfers overal ter wereld. Een van de belangrijkste voordelen is de mogelijkheid om naadloos verbinding te maken tussen publieke en private blockchains. Dit betekent dat u valuta, tokens of bestanden kunt overzetten van uw interne bedrijfsnetwerk, via de openbare blockchain en naar het netwerk van een ander bedrijf.

Mobiele betalingen
U kunt een cryptocurrency gebruiken of uw eigen cryptocurrency laten maken herstellen.
Dit is een uitstekende keuze voor betalingen via mobiele betalingen. Elke 60 seconden voltooid, waardoor transacties snel genoeg worden bevestigd voor dagelijks gebruik. Transactiekosten worden laag genoeg gehouden om zelfs kleine aankopen praktisch te maken. De mobiele portemonnee is voorzien van streepjescodes, zodat u gemakkelijk kunt betalen zonder adressen in te voeren.

Escrow-dienst
Wij vormen een basis voor escrow-services.
U kunt vertrouwde accounts instellen om overdrachten van valuta, tokens, gegevens of andere activa te beheren. U kunt ook een minimaal aantal digitale handtekeningen (maximaal 32) instellen dat vereist is voordat een overdracht wordt uitgevoerd.

Maak uw eigen betaalsysteem
U kunt eenvoudig uw eigen versies van betalingsapps maken.
Een voorbeeld van zo’n app die wij gebruiken is BitPay.
BitPay is een open source-betaalapp waarmee iedereen de blockchain kan gebruiken voor peer-to-peerbetalingen. U kunt het zelfs kopiëren, uw aangepaste crypto-tokens een naam geven, uw logo toevoegen en u hebt uw eigen betaalde betaalapp vergelijkbaar met PayPal.

Creëer uw eigen cryptocurrency
Met ons Smart Asset System kunnen we u uw eigen tokens of cryptocurrency definiëren en starten zonder dat u daarvoor hoeft te programmeren. Open gewoon de client en definieer de naam, het aantal munten, deelbaarheid, overdraagbaarheid en heffing, en je bent klaar. U kunt transacties gratis uitvoeren met uw nieuwe munt, of transactiekosten invoeren in elk bedrag dat u wenst.

Aandelenmarkten
De aandelenmarkt vormt een zeer inefficiënt systeem als het gaat om clearing, betaling en afwikkeling na handel. Bijpassing van de handel gebeurt met een snelheid van honderden transacties per seconde, maar de clearing en afwikkeling van aandelen kost meer dan twee dagen om te voltooien. De aandelenmarkt zou een complete systeemaanpassing moeten overwegen, omdat de huidige systemen en werkwijzen gebaseerd zijn op oudere procespraktijken die verouderd zijn. De blockchain-technologie is een geschikte kerncomponent om het aandelenmarktecosysteem opnieuw te ontwerpen, wat de industrie miljarden dollars per jaar aan bedrijfskosten zou kunnen besparen.

Liquid Asset
Het netwerk heeft een permanent vast aantal Crypto ingesteld, wat betekent dat er nooit inflatie zal zijn. Elke transactie op de openbare blockchain vereist een kleine transactiekost, waardoor de vraag naar crypto-munten in de loop van de tijd verzekerd is. Gebruikers hebben dus Crypto-munten nodig om te betalen voor het maken van tokens, gecodeerde berichten en andere functies. Dit maakt deze keuze van Crypto een goede liquide winkel met waarde.

Artiesten Ecosysteem
Artiesten kunnen crypto ontvangen en uitgeven (cash), net zoals je mijlen in mijlen van luchtvaartmaatschappijen of creditcard-bonuspunten verzilvert. Dit biedt echte financiële steun voor hun loopbaan.
Daarnaast krijgen artiesten een verhoogde exposure (kosteloos) op de sociale media en op forums.

STEMMING/VOTING
Stemmen zijn erg belangrijk: gedecentraliseerde systemen en organisaties moeten een manier hebben om consensus te bereiken.
Naast het toestaan van het creëren van eenvoudige peilingen, bijvoorbeeld om de publieke opinie te meten of om kandidaten te kiezen voor een functie, wordt Voting gebruikt als onderdeel van uw Account Control-systeem, waardoor transacties door een groep gebruikers kunnen worden goedgekeurd of afgewezen. De resultaten van deze Voting kunnen op verschillende manieren worden gebruikt, afhankelijk van het project.
Een Stemming kan worden beperkt tot houders van een bepaalde asset of valuta, zodat polling ofwel volledig publiekelijk (dwz alle accounthouders) of alleen uit een kleinere, geselecteerde groep kan plaatsvinden.

 

Een slim contract op het Ethereum Netwerk bewijst de ontvangst van inkomende fondsen voor uw tokens.