Viberate Smart Music ICO Token

Viberate is een crowdsourced ecosysteem voor livemuziek en een op blockchain gebaseerde marktplaats waar we muzikanten matchen met organisatoren van evenementen.

De visie is een revolutie teweeg te brengen in de manier waarop muzikanten , gepresenteerd en geboekt worden en om de wereld van live muziek open te stellen voor iedereen die eraan wil deelnemen door detectie- en boekingsprocessen te decentraliseren met behulp van de blockchain-technologie.

Een gedecentraliseerde community-based service, gevoed door het Viberate token (VIB).
Viberate is altijd een community-based service geweest. Nadat we onze initiƫle database voor het publiek openden, waren het de gebruikers die de meerderheid van de musiciprofielen handmatig invoerde en samenstelde. Er bestond toen nog geen beloningssysteem, het was uitsluitend de wens om deel te nemen aan het project dat hen dreef.

Hoewel Viberate sindsdien veel is gegroeid, zijn we nooit het belang van de input van de gemeenschap vergeten, daarom is onze database nog steeds open voor curatie. Onze gebruikers kunnen de profielen van onze entiteiten maken of bewerken en zo de kwaliteit en het bereik van Viberate voortdurend verbeteren.

Om terug te geven aan de gemeenschap hebben we een prijzenprotocol ontwikkeld, waarbij gebruikers Viberate tokens (VIB’s) verdienen voor hun succesvolle bijdragen aan onze service.
Het VIB vertegenwoordigt de atomaire eenheid van ons crowdsourced-concept en de groei en gezondheid van de dienst zijn ervan afhankelijk. In de toekomst willen we dat het VIB een digitale valuta wordt voor de muziekindustrie als geheel.

Naast het gebruik van de tokens op het Viberate-platform, zal er ook een reeks slimme contracten zijn verbonden met de muziekindustrie, waar Viberate tokens (VIB’s) zullen worden gebruikt als een kern digitale valuta.

 

The first ever blockchain-based live music marketplace